Aktuelt

NYT ANSIGT I CONNEC

I sidste uge bød vi vores nye konsulent Emma velkommen. Emmas skal primært varetage opgaver inden for vores arbejdsområde ’consulting’ samt være med til forretningsudvikling. Emma blev uddannet cand.scient.pol. ved Aarhus Universitet i 2022. Hun har blandt andet arbejdet for at skabe bedre forhold for mennesker med psykisk sårbarhed, og hun får således rig mulighed for at fortsætte med at skabe bedre rammer for de mest udsatte grupper i samfundet.
 
Emma fortæller om sig selv:
I min fritid holder jeg af at tilbringe tid med mine venner og familier, og jeg nyder også at gå lange ture i skoven og ved stranden. Gennem en årrække har jeg haft mange positive oplevelser med at udføre frivilligt socialt arbejde.
 
connec er en spændende arbejdsplads, hvor jeg får rig mulighed for at bringe mine analytiske evner og viden om socialområdet i spil. Det er med stor glæde, at jeg påbegynder et nyt arbejde, hvor jeg kan være med til at gøre en mærkbar forskel for mennesker i udsatte livspositioner.
 

Vores services

connec er et psykologi-, videns- og konsulenthus, som stiller store kvalitets- og resultatkrav til os selv. Vi arbejder på fire forskellige arbejdsområder, der har det til fælles, at de handler om at fremme den mentale sundhed for dem, der har det sværest i samfundet.

CONNEC PSYCHOLOGY (CP)

Vi udreder, rådgiver og omsætter til praksis i de mest komplekse sager, hvor det endnu ikke er lykkedes at skabe de ønskede resultater...

CONNEC BEFRIENDER
(CB)

Vi forener mennesker via teknologi og forebygger og bekæmper ensomhed, som i dag er verdens farligste folkesygdom...

CONNEC CONSULTING (CC)

Vi skaber sammenhængende faglig og organisatorisk kompetenceudvikling målrettet organisationer, der arbejder med Danmarks mest udsatte borgere.

CONNEC CLOUDWARE (CW)

Vi trækker brugbar og nyttig viden ud af store mængder data og skaber et strategisk og indsigtsfuldt beslutningsgrundlag. ..

Nyhedsbrev 17

20. december 2023

Flere og flere unge kommer på førtidspension. Er det de unges skyld eller systemets?

17. november 2023

Erik Rasmussen: Velfærdskrisen kunne være løst for 30 år siden. Men tiden er ikke løbet fra en hybrid velfærdsmodel

10. november 2023

Læs mere...

Nedenfor kan du både finde spændende forskningsartikler samt connec’s tidligere nyhedsbreve og pressemeddelelser. Fælles for materialet er, at det afdækker værdifuld viden og indsigter inden for socialområdet. 

Tidligere cases

Udforsk vores cases og læs inspirerende beretninger fra borgere, bosteder og myndigheder, som connec har samarbejdet med. 

”Det har været et fantastisk og lærerigt forløb! Vi har fået en helt anden forståelse for borgeren, hvilket har startet en positiv udvikling for hende. Hun er gået fra at være passiv til at udvise initiativ, og nu påtager hun selv opgaver, der tilfører mening til hendes liv. I takt med at vi har fået en større indsigt i, hvordan hendes hjerne fungerer, har det givet os en bedre forståelse for, hvordan vi møder hende. Dette har været med til at skabe en større tillid mellem os og borgeren, hvilket har betydet, at hun nu deler store og små bekymringer med os, som hun før holdt for sig selv, indtil glasset flød over.”
Sanne
Teamleder

Vores team

CATHRINE FLY

PA & Communication Officer
Cand. Ling. Merc.

FLEMMING MUNCH

CEO & Co-founder Cand. Scient. Pol. / MBA

PELLE EBERHARDT

Psychologist Cand. Psych.

HANS CHRISTIAN

Chief Consultant Socialrådgiver/leder